icon

menu

Raksti

Slīpā KIRSA jaunuma pārskats Slīpā KIRSA jaunuma pārskats
Zīmols KRONA ir izstrādājis jaunumu KIRSA, kas jau kļuvis par pārdošanas hitu, pateicoties mūsdienu tehnoloģijām un pieejamai cenai.

Augsto tehnoloģiju estētika: nosūcējs RUT inox 3P-S Augsto tehnoloģiju estētika: nosūcējs RUT inox 3P-S
Minimālisms dizainā un vienkārša vadība, aiz kā slēpjas patiesi fantastiskas iespējas – tās ir īsta augsto tehnoloģiju produkta pazīmes, kāds šodien ir ne tikai supermoderns dators, bet arī “vienkāršs” virtuves nosūcējs. Tāds vismaz ir RUT inox 3P-S, jo tajā realizēts inovatīvs skārienjutīgas vadības princips metālā.

Tvaika nosūcējs MONIKA - progresīvas tehnoloģijas Jūsu virtuvē Tvaika nosūcējs MONIKA - progresīvas tehnoloģijas Jūsu virtuvē
Vai sapņojāt par neticami jaudīgu, tehniski nevainojamu un vienlaicīgi praktiski nemanāmu tvaika nosūcēju? To speciāli Jums izstrādājuši vācu zīmola KRONAsteel speciālisti.

KRONA NeoClassic KRONA NeoClassic
Kādu tvaika nosūcēju izvēlēties, ja virtuvē ir tradicionāls klasiskais virtuves mēbeļu komplekts? Tradīcija ir un paliek tradīcija.

Zīmola KRONAsteel kvalitātes standarti - tvaika nosūcēja uzticamas kalpošanas garantija Zīmola KRONAsteel kvalitātes standarti - tvaika nosūcēja uzticamas kalpošanas garantija
Tirgū piedāvātā tvaika nosūcēju pārpilnība ļauj pircējiem izvēlēties iekārtu, kas atbilst tā personiskajai gaumei un vajadzībām - pēc dizaina un izmēriem, funkcionalitātes un kalpošanas uzticamības, garantētās kvalitātes un ikdienas lietošanas drošības.

KAMILLA SLIM - Jūsu izsmalcinātais stils KAMILLA SLIM - Jūsu izsmalcinātais stils
Kas ir zināms par tvaika nosūcējiem viduslaikos? Visdrīzāk tajā laikā cilvēkus pilnībā apmierināja dabiskā ventilācija. Viduslaikos cilvēkus nodarbināja pavisam citas problēmas. Savā apskatā mēs neiedziļināsimies šādās niansēs. Labāk pastāstīsim par mūsdienām.

TEHNOLOĢIJAS TEHNOLOĢIJAS
Apgaismojuma vadība sistēma Light Control, apkārtējā gaisa uzsūkšana, kristāli KRONA tvaika nosūcēju pogām, LCD displeja 196 nokrāsas, automātiskā tvaika nosūcēja aktivizācija Intellect Start, Skaņas izolācijas sistēma Silent.